Basic Essentials voor je kledingkast

6 juni 2021

Een goede garderobe heeft basic essentials aangevuld met keypieces en eigentijdse designs. Deze ‘basic essentials voor je garderobe’ zijn tijdloze items die je iedere dag weer uit je kast kunt trekken. Investeer in goede basics, daar zul je lang plezier van hebben. Ook al volg je dus alle trends, de goede basics mogen niet ontbreken in je kledingkast. Deze pieces zijn essentieel voor elke garderobe en zijn overal bij te combineren.
Het is slim om te investeren in tijdloze essentiële items, zodat ze meerdere seizoenen gedragen kunnen worden en eindeloos te combineren zijn. Door deze kledingstukken te mixen en te matchen kun je je eigen stijl en persoonlijkheid helemaal uitdragen.

Een goede garderobe start met de perfecte basics. Ze zijn niet alleen tijdloos, maar zorgen er ook voor dat je altijd wat hebt om aan te trekken. Onze tip: investeer in goede basics en combineer deze met de laatste trends. Zo zie je er altijd uit om door een ringetje te halen.
Geen kledingkast is compleet zonder een goede basis. Het gezegde is niet voor niets “een goed begin is het halve werk” – en dat geldt ook voor je garderobe. Wij zochten de perfecte basics uit die ervoor zorgen dat je altijd iets hebt om aan te trekken, naar welke gelegenheid dan ook.

Laat je op Janice.nl inspireren voor jouw basic essentials voor je garderobe

Zwarte leren broek

De leren broek is sexy, vrouwelijk en fashionable met een stoere touch. Durf je te laten zien in onze tijdloze en veelzijdige strakke leren broek van hoogwaardige kwaliteit. Of kies voor de moois rechte leren pantalon. Draag je leren broek chique met een zijden blouse en hoge hakken of casual met een oversized gebreide trui en stoere bikerboots in het weekend. Ga voor glad leer of voor een ultra-zachte suède broek en steel de show. De leren broek mag in geen geval ontbreken in de garderobe van de moderne vrouw.

Skinny leren legging

De Douglas leren legging van Janice is gemaakt van zacht stretch leer. Aan de achterkant is het leer volledig bekleed met elastan. Dit voelt meteen aan als een voering en zit heerlijk zacht. De elastan zorg er voor dat deze leren dames broek zijn model behoudt. Ook zullen er geen knieën ontstaan in deze leren legging. Draag de leren legging met sneakers en een sweater, of juist met boots, een shirt een oversized blazer.

Leren dames broek

De leren broek is al jarenlang niet meer uit het straatbeeld weg te denken: van de strakke zwarte skinny leren broek tot aan wijde leren broeken. Leren broeken zijn namelijk niet alleen enorm vrouwelijk en sexy, maar geven je outfit ook nog eens een stoere uitstraling. Een essentiële toevoeging voor aan je garderobe dus, die je op allerlei manieren kunt dragen. Bij  Janice vind je nu ook een hele mooie zwart leren Capri broek. Deze leren dames broek van Janice is gemaakt van lamsleer en voelt heel zacht aan.  De broek heeft kortere broekspijpen die onderaan iets uitlopen.. De binnenkant van de leren broek is gevoerd. Combineer de broek met een wollen trui of een mooie witte blouse. Het contrast geeft een mooie vrouwelijke dimensie aan de look. Je kunt natuurlijk ook altijd een van onze viscose blouses er op dragen.

Leren biker jack must’ve

Een ander basic musthave voor je kledingkast is wel het leren biker jack, de Otis. geeft elke outfit iets speciaals. Leren jassen kunnen gecombineerd worden met stoere jeans, een mooie rok of nette pantalon. Een jasje van echt leer heeft een luxe en chique uitstraling en is bovendien tijdloos. In onze collectie vind je de fijnste exemplaren van boterzacht en soepel leer.

Leren dames jack combineren

Dit zwarte leren dames jas van Janice is gemaakt van schaaps nappa. De Otis is gevoerd met stretch voering om de jas een aangename fitting te geven. Een leren biker jack is een classic en musthave voor je garderobe. Een zwart biker jack draag je op alles, het geeft je outfit net wat meer pit. Hang de Otis of je schouders als je een Janice jurk aan hebt, of draag deze juist over je wollen trui en zijden rok.

Witte katoenen blouse

De witte blouse is misschien wel het belangrijkste kledingstuk in je kast. Deze klassieker is niet meer weg te denken uit de mode, en terecht! Witte bloezen passen bij elke kledingstijl: van chique en zakelijk onder een colbert tot casual boven een jeans. Combineer een witte blouse ook eens met een gebreid vest voor een romantische uitstraling, of draag het onder een trendy spijkerjasje voor een vrouwelijk accent. De mogelijkheden zijn eindeloos! Vul je basiscollectie aan met een witte blouse van Zalando om je garderobe helemaal compleet te maken.

Witte bloezen- atlijd stijlvol!

Witte bloezen zijn er in veel soorten en maten. Bij Janice hebben we een mooi tijdloos exemplaar. Een boyfriend fit, gemaakt van stevig katoen. Benieuwd naar onze witte katoenen Kygo blouse? Bij Janice hebben we de perfecte basic musthave witte blouse voor je garderobe.

Witte dames blouse combineren

Oversized

Voor een oversized look hoef je het alleen maar een paar maten te groot te kopen of bezoek een keer de mannenafdeling voor een even net iets andere pasvorm. Deze look zien we veel terug bij vrouwen. Ze combineren de blouse met een spijkerbroek of met cycling shorts. De samenstelling van oversized en strak zorgt voor een coole tegenstelling en terwijl het tegelijkertijd stoer en vrouwelijk is.

Off the shoulder

Een andere manier om jouw witte dames blouse op een stijlvolle manier te dragen, is off the shoulder. Knoop hem niet helemaal tot boven dicht, maar laat de bovenste vijf knopen open. Nu heb je genoeg speling om ‘m subtiel van je schouder af te schuiven en het item zo te stijlen dat je een sierlijk stuk ervan ziet. Dit is erg elegant en het geeft je outfit een vrouwelijke touch. Daarnaast zien we dat de blouse veel omgekeerd wordt gedragen, dus met de knoopsluiting op de rug. Hiermee creëer je een unieke look. Helemaal als je hem dan off the shoulder draagt.

Geknoopt

Een ideale manier om een kledingstuk toch passend te maken, is om ‘m te knopen. Op deze manier kan je de blouse bij heel veel verschillende looks dragen. Zo kan je het met een high waist jeans combineren of over een jurk heen. Je creëert hiermee een oufit met lagen en je legt het accent op je taille. Dit zorgt voor een extra mooi vrouwelijk figuur. Super op een rok, een skinny jeans of juist een leren broek.

Klassiek

Eén van de vijf manieren die wij allemaal kennen, is natuurlijk de klassieke stijl om een blouse te dragen. Je knoopt hem tot bijna bovenin dicht, maar laat net genoeg open voor een mooie hals en decolleté. Dit maakt de look vrouwelijk omdat een blouse ook snel formeel over kan komen. Stijl het af met een mooie grove ketting en grote oorbellen en je hebt de kantoor uitstraling ineens omgetoverd naar een trendy look. Stop de blouse in een blauwe of zwarte spijkerbroek en draag er een paar stoere boots bij.

De witte katoenen dames bloes is een echte basic essential voor je kledingkast

De Skinny Jeans

Een echt basic item dat in je kast moet liggen is een jeans. Het is misschien even zoeken naar het model dat het beste bij je figuur past, maar als je eenmaal de perfecte jeans gevonden hebt wil je hem waarschijnlijk het liefst elke dag dragen. Je kunt hem combineren met een basic shirt, een hip blouse, een oversized trui, noem maar op.

Skinny jeans met stretch

Dankzij stretch jeans is het voor iedereen mogelijk om een strakke spijkerbroek te dragen. Bovendien kleedt de rekbare stof slank af. Van stretch jeans hoor je dus gewoon een paar exemplaren te hebben. De skinny jeans van Janice zijn ook gemaakt met heerlijke stretch. Vul je kast aan met een mooie blauwe skinny spijkerbroek en een zwarte.

Stretch jeans

Stretch jeans is dé trend van dit moment. Door de toevoeging van elasthaan zit er veel meer ‘rek’ in de jeans. Hierdoor rekt de denim flink en zit de spijkerbroek enorm comfy: relaxte fits en een ultieme pasvorm. In de ontwikkeling van de pasvorm en het materiaal is heel veel tijd gestoken om de ultieme jeans te brengen.

Stretch jeans collectie voor dames

Janice brengt komend seizoen voor het eerst een stretch jeans, The James. De jeans heeft 3D whiskers en fadings. Hierdoor krijgt de jeans een washed en rauwe look. The James heeft een ultieme fit. Medium Midrise is de taille band. Niet te hoog en niet te laag.
Slim fit stretch jeans hebben een afgetekende silhouette. Je vult bovendien je garderobe aan met een combitopper die je met veel verschillende kledingstukken kan matchen.

Combineer je stretch jeans met een toffe sweat, trui of t-shirt. Met een oversized blazer, een hakje en mooie top ga je een avondje stappen. Wil je voor een clean look gaan, pak de de witte katoenen Kygo blouse en een sneakertje.

Stretch jeans voor dames online kopen

Wil je een mooi exemplaar dat je met alles kunt combineren en die heerlijk zit?
Shop je nieuwe spijkerbroek dan online bij janice.nl

 

Volg ons ook op Instagram voor meer Janice inspiratie en nieuwtjes!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X