New Arrivals Janice

13 februari 2022

The new arrivals van Janice for Spring/Summer 2022!
Eindelijk is de eerste drop van de 22-1 Collection een feit. Na lang wachten en nog harder werken, is nu overal de nieuwe Janice collectie te koop.

Deze collectie is niet in 1 woord te vangen. Niet alleen de kwaliteiten en materialen waar we mee werken, maar ook de afwerking, de manier van verwerken, de productie en de pasvorm. Wederom was niets goed genoeg dit seizoen en hebben we met onze fabrikanten gezocht naar eventuele verbeteringen om zo het product nog rijker af te leveren…
Onze retailers hebben de collectie met open armen ontvangen!

Mooie dames jurken, super basics & essentials, fijne blousjes, dames pakken, mega sneakers, mooie leren laarzen, nieuwe jumpsuits en onze mega spijkerbroeken!

Onze inspiratie voor dit seizoen was het werken met kleur en de mooiste stoffen. We willen de laatste 2 jaar achter ons laten en vooral gaan genieten. Zodra de zon gaat schijnen en de knoppen aan de bomen komen, verwachten wij dat alles los barst en we onze “vrijheid” weer gaan vieren. Dat moet met de nieuwe collectie van ons zeker lukken.

Wederom hebben we met onze fabrikanten gezocht naar de beste manieren om items zo duurzaam mogelijk te produceren. We hebben weer kledingstukken gemaakt die niet alleen lang meegaan maar ook onder goede omstandigheden gemaakt zijn. Duurzame items die een leven lang iets toevoegen aan je kledingkast.

Bekijk hier de new arrivals van Janice! Laat ons weten wat je er van vindt via Instagram

Russel Gilet

Het Russel gilet is gemaakt van een heerlijke katoen jacquard. Dit vestje kun je over veel dragen en zowel chique als sportief combineren.
Draag dit gilletje over een witte blouse met cowboy boots of juist met een linnen shirt en sneakers.

Preston Kimono

De Kimono is gemaakt van dezelfde katoen kwaliteit als het Russel gilet. Deze kimono’s zijn een echte hit! Je draagt dit jasje het hele jaar door als het niet te koud is. Daarnaast kun je de Preston ook overal bij combineren. Je ziet er altijd gekleed mee uit.
Verkrijgbaar in Blauw en Beige…voor welke kleur ga jij?

De perfectie skinny jeans

De James is een hele fijne skinny jeans gemaakt van een fijn doek met elastan. De fit is volledig skinny met 3% stretch, ook in de band. Door de stretch die we in alle taillebanden van onze spijkerbroeken hebben, is het pasbereik en draagcomfort veel groter.
Verkrijgbaar in Blue, Black en Off-White…
Op zoek naar een skinny jeans? Probeer dan de James van Janice

Mom Jeans

Afgelopen seizoen hadden we voor het eerst de mom jeans…een spijkerbroekje die met veel lof werd ontvangen. Stoer, comfortabel en met stretch. De complimenten en berichten die we over deze broek hebben ontvangen was enorm.
Dit seizoen hebben we deze spijkerbroek in 3 kleuren in de collectie: blue, black en off white.

Deze jeans kun je combineren met een sneaker, een pump of juist een laarsje.

Jumpsuit Love

Op zoek naar een heerlijk denim jumpsuit? Look no further and fall in love with our Ray jumpsuit…
Dit heerlijke pak is gemaakt van een fijne denim kwaliteit met stretch. Achter in de rug zit een elastieken boord om je een licht aangesloten fit te geven. De boyfriend fit aan de bovenkant kun je een vrouwelijke touch geven door de taille mooi aan te snoeren met de bijgeleverde riem, of juist een accent te geven door er een leren riem in te dragen.

Style deze fijne jumpsuit af met laarzen, sneakers of juist met een sexy pump.

Mitch Sneakers

Als je op zoek bent naar fijne leren sneakers die lekker aan de voet zitten en je iedere dag aan kunt? Kijk dan eens naar onze Mitch Sneakers. De Mitch is een fijne dames sneaker die niet te zwaar is en juist licht aan de voet draagt. Ook de binnenkant is van leer.

De Mitch hebben we in het wit, in een kleurrijke variant en een echte key piece uitvoering. Bestel de je nieuwe musthave sneaker nu bij JANICE online

Weston Sneakers

Ben je op zoek naar een chunky sneaker? Then you will love our Weston Sneakers. Deze trendy sneakers zijn voor een comfy fit gemaakt van neoprene en afgezet met leren stukken. De zool is wat grover en bestaat uit 2 kleuren.

De Weston is verkrijgbaar in een opvallende rood/roze combi en in ton sur ton beige look. Ga jij voor de knaller of style jij je looks af met een mono tone sneaker?

The perfect basic shirt

Niew in onze collectie…het Lee shirt.
Dit v-hals shirt is gemaakt van een fijne linnen-katoen mix. Dit shirtje draag je als een basis top onder een spijkerjack, een vest, een blazer of leren bikerjack.
Dit mega musthave tshirt hebben we in 5 kleuren:
wit, roze, blauw, beige en zwart.

Deze moet je gewoon in alle kleuren hebben..omdat t kan😉!

De new drop is echt een knaller en ben je op zoek naar net iets anders…dan is deze nieuwe collectie echt iets voor jou!

X