10 Musthave kledingstukken voor deze zomer

3 juli 2022

Welke 10 items kun je deze zomer op repeat aan?
Wij leggen je uit welke 10 kledingstukken een musthave zijn voor dit seizoen en in je kledingkast moeten hangen!

Shop je zomer musthaves bij JANICE!

Zonnebrillen van JANICE

De dames zonnebrillen brillen van Janice zijn gemaakt van acetaat. Een biopolymeer dat gemaakt is uit hernieuwbare bron: hout en katoen. Acetaat is echt geweldig materiaal, het heeft een diepe glans en transparantie. Hoe hoger de kwaliteit van het acetaat hoe beter de glans. Omdat acetaat een plaatmateriaal is worden onze brillen zorgvuldig met de hand geproduceerd en gepolijst.

De tips en scharnieren zijn verguld afgewerkt,
net als het logo dat verguld in de pootjes is verwerkt.
Je kunt de bril altijd laten afstellen op jouw neus en oren.

Welk model zonnebril past bij jou?

Witte katoenen zomer jurk

Een wit jurkje is ultiem zomers

Een wit jurkje is het ultieme zomerse kledingstuk. Ben je op zoek naar een mooi, wit jurkje? Kijk dan niet verder, hier zit je goed!

Wit staat voor puurheid en schoonheid. Wit is een populaire kleur om te dragen in de zomer, omdat deze kleur er voor zorgt dat je koel blijft. Wit weerkaatst namelijk het zonlicht waardoor de warmte minder blijft hangen. Dit betekent dat van alle kleuren je het in wit het minst warm krijgt wanneer de zon schijnt. Een wit jurkje is dus het ultieme zomerse kledingstuk. Ben je op zoek naar een mooi, wit jurkje? Dan ben je bij JANICE aan het juiste adres!

Onze witte jurken

Van zomerse strandjurk tot een bohemian bruidsjurk: bij Ibizamode vind je altijd een witte jurk die bij je past. Bijzonder aan de witte jurken bij JANICE is dat ze ontzettend veel mooie details hebben. Denk bijvoorbeeld aan een lange ruisende maxi jurk gemaakt van wit kant of een hip strandjurkje van broderie. Ook veelvuldig aanwezig in onze collectie witte jurken: franje, pompons, siersteentjes, spiegeltjes en kralen. Waar je ook naar toe gaat: met een wit jurkje uit ons assortiment benadruk je altijd je bohemian stijl.

Zomerse materialen

Onze witte jurkjes vind je in uiteenlopende materialen. Voordat je een jurkje koopt, bedenk je dan eerst voor welke gelegenheid het jurkje is. Aan de hand daarvan kun je vaststellen of het materiaal van het witte jurkje dat jij op het oog hebt beschikt is. Wil je bijvoorbeeld vooral lekker naar het strand in jouw witte jurkje? Check dan goed of dit jurkje gemaakt is van natuurlijk materialen, zoals katoen, viscose of zijde. Deze stoffen ademen en houden je koel. Ga je naar een festival of feestje? De materialen en kwaliteiten van JANICE zitten comfortabel zijn stijlvol.

Zijde dames kleding

Zijde van JANICE

Geniet van stijlvolle zijden overhemden, blouses, tops en broeken van hoge kwaliteit die beloven je garderobe seizoen na seizoen naar een hoger niveau te tillen. Moeiteloze elegantie, prachtige details en heerlijk draagcomfort.

Zijden blouses

Een zijden top is een must have voor elke vrouw. Deze lichte en luchtige klassieker van topkwaliteit is zeer veelzijdig te combineren en bovendien tijdloos. De perfecte zijden blouse valt soepel om je lichaam, past bij alle gelegenheden en is uitgevoerd in een tijdloos design met moderne twist. In dit kledingstuk kom je altijd elegant en vrouwelijk voor de dag zonder overdressed te zijn.

Shop je nieuwe zijde dames kleding online bij JANICE

Kleurrijke sneakers van JANICE

Onmisbaar in iedere garderobe: heerlijke dames sneakers! Gelukkig is er voldoende keuze uit de leukste ontwerpen bij JANICE.

Dames sneakers

Sneakers voor dames zijn er in stoere, sportieve, klassieke en heel eigenzinnige modellen. Bij JANICE worden ze gemaakt van eersteklas leer, kunststof, suède en hebben veters en/of ritsjes. De zolen van de sneakers voor dames zijn van onslijtbaar duurzaam rubber. En wat voor kleur wil je? Kleurrijke sneakers dames, grijs, blauw of misschien wel gewoon helemaal wit? Houd je van effen? Of ga jij voor een origineel motief? Echt hot zijn dames sneakers met grovere zolen.

Voor een dag naar kantoor of een speciale gelegenheid zijn geklede sneakers ideaal.

Shop je nieuwe sneakers voor dames online bij JANICE

Wit linnen dames shirt

Een linnen top is een onmisbaar item in de voorjaars- en zomergarderobe van elke vrouw. Onze fijne en luchtige linnen top van hoge kwaliteit ademt als geen ander en houdt geen warmte vast.

Het v halsmodel van JANIICE is al een favoriet van velen!
Bestel je witte linnen shirt snel online bij janice.nl

Denim spijkerjas voor dames

Een goede garderobe bevat enkele musthaves en de jeansjas is daar absoluut een van! Hiermee haal je een ideale combinatiepartner in huis die je voor tal van gelegenheden uit de kast kan halen. Vooral in de lente en zomer is dit dé jas to wear op zowel broeken, rokken als jurken. Draag je jeansjasje op een zomerjurk of jumpsuit voor een ultra hippe look. In combinatie met een echte party dress steel je gegarandeerd de show op een leuk feestje. Een spijkerjas op een jeansbroek? Het kan! Maar zorg wel dat je wat kleurverschil behoudt en combineer bijvoorbeeld een lichtblauw jeansjasje op een donkere broek.

Een jeansjasje als echte combitopper

Een jeansjas kan niet ontbreken in je kleerkast als echte combitopper op zowel broeken, rokken als jurken. Een fancy feestje of een casual dagje uit? Met een jeansjasje steel je de show op tal van gelegenheden. Voeg wat persoonlijkheid toe met de juiste snit en afwerking en geniet van de comfortabele pasvorm. Bovendien staat een jeansjasje echt elk figuur, zolang je kiest voor een mooi aansluitend exemplaar!

Witte dames jeans

Een witte jeans geeft je outfit een frisse, heldere tint. Witte spijkerbroeken zijn gemakkelijk te combineren met vrijwel alle kleuren en geven je kleding een helder contrast. Kijk in ons assortiment naar lange broeken of korte broeken in een witte of gebroken witte kleur.

De witte jeans en spijkerbroeken van JANICE zijn gemaakt van een heerlijke dikkere denim die stretch heeft en niet aftekent! Daarnaast heeft ook de tailleband stretch, waardoor die ook daar meegeeft.

Jurken met prints

Ontdek onze collectie met de leukste jurkjes met print. Wij houden wel van jurken met print. Of het nu gaat om strepen, veren of stoere camouflage, met printjes kun je iedere dag voor een nieuwe look gaan. In onze collectie vind je altijd wel een jurkje met print dat bij je past, zelfs jurken met een volledige jungleprint of met tropische bladeren.

Tijdloze jurkjes met dieren en bloemenprints

De jurken met bloemenprint en dierenprints zijn al jaar en dag populair. Kleurrijke bloemen en speelse panterprintjes maken ieder jurkje tot een vrolijke musthave. Zoek je een jurk met bloemenprint of met een dierenprint? Bekijk de volledige collecties met bloemenjurkjes en dierenprint jurkjes.

Jurken met prints combineren

Wanneer je het perfecte printjurkje gevonden hebt, dan wil je deze combineren met de perfecte accessoires. Wij hebben daarom enkele tips voor je. Een jurkje met een drukke print kun je het beste combineren met rustige egale accessoires, zoals bijvoorbeeld zwarte of witte schoenen.

In de winter is de keuze voor mooie zwarte enkellaarzen een aanrader. Tijdens de zomerdagen kun je een printjurkje ook heel goed met witte sandalen combineren. Heb je een jurkje met een heel rustig patroon, dan kun je deze patronen ook terug laten komen in andere accessoires, zoals in een clutch of schoenen met panterprint.

Ultieme dames blazer

Dames blazers, dames jasjes, dames jacks, dames jackets, dames blazers, dames colberts. Bij JANICE vind je het allemaal. Of je nu op zoek bent naar een casual dames blazer voor onderweg, een colbertje voor je werk of een chique blazertje voor een mooi feest. Investeren in blazers is een goed idee, want met een stijlvol exemplaar kun je elke outfit een boost geven. Een casual look van jeans met T-shirt krijgt een sophisticated touch als je er een zwarte slimfit damesblazer op draagt en die little black dress kan natuurlijk niet zonder klassieke dames trenchcoat of sierlijk klokkende dames mantel.

Off white laarsje

Off white is de nieuwste trend! Je kunt een off white Laarse onder alles dragen, net als deze musthave cowboylaarzen zijn van JANICE. De buitenkant en binnenkant zijn beide gemaakt van leer. De hak heeft een hoogte van 5 cm.
Aan beide zijdes zitten gestikte details voor een western uitstraling.

Western laarzen combineren

Je kunt cowboylaarzen heel makkelijk op verschillende manieren combineren.
Niet alleen zijn ze makkelijk te dragen onder een korte of lange jurk, ook met een skinny jeans, een makkelijk shirt en een leren jack maak je jouw look compleet.

Shop je nieuwe cowboylaarzen online bij JANICE

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.

X