Bezorgen

wit-wollen-trui-blauw-rokje-janice

Bezorgen van uw Janice bestelling

De bezorging van uw Janice bestelling is voor ons heel belangrijk! Dit moet een echte beleving zijn! Onze bezorgdienst levert in principe de volgende dag. Wanneer jij een bestelling doet op maandag t/m vrijdag tot 16:00 uur kun jij de volgende dag genieten van jou aankoop. Wij bezorgen dus ook op zaterdag. In een enkel geval loopt het pakketje vertraging op tijdens de bezorging. Dit valt helaas buiten onze macht.

Moet ik extra betalen als iets wordt nageleverd?

Nee, als de bezorging van uw Janice bestelling niet compleet is en wij u iets moeten naleveren betaalt u daar geen verzendkosten voor.

Kan ik zelf bepalen wanneer mijn bestelling wordt bezorgd?

Nee, helaas kunnen geen aflevering op afspraak worden gemaakt. PostNL bezorgt de verzendingen van Janice van maandag tot en met zaterdag met hun eigen aflever routes

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Indien u niet aanwezig bent neemt PostNL het pakket weer mee en bezorgt dit pakket de volgende dag op een ander tijdstip. Indien u de tweede maal niet aanwezig bent wordt het pakket op een TNT of DHL afhaalpunt bij u in de buurt gebracht waar u deze kunt afhalen.

Bezorgt Janice ook in het buitenland?

Ja, ook in het buitenland kun jij je bestelling bij Janice doen. We versturen over de hele wereld!

Kan ik mijn bestellingen ‘s avonds laten bezorgen?

Nee,PostNL  heeft een eigen aflever route en bezorgt van ’s ochtends 9.00 tot ’s avonds 21.00 uur (op drukke dagen tot 21.30 uur).

Levert Janice ook in het weekend?

Ja, Janice levert ook op zaterdag. Dit geldt niet voor zware artikelen vanaf 30 kg, die worden op werkdagen geleverd door Post NL.

Waar blijft mijn bestelling?

Janice bezorgt van maandag tot en met zaterdag. Voorradige artikelen heeft u in de regel binnen 3 werkdagen in huis. Bijvoorbeeld: bestelt u op vrijdagavond na 22.00 uur, of op zaterdag, zondag of maandag, dan krijgt u uw bestelling op dinsdag in huis.

Ik heb mijn bestelling binnen gekregen maar niet alle artikelen zijn geleverd is er iets mis gegaan?

Het kan zijn dat de bestelling (in geval van artikelen met verschillende maten en gewicht) opgesplitst is in meerdere pakketten. In dit geval kan het zijn dat uw zending in delen PostNL wordt bezorgd. Hier kan bijv. een dag verschil in zitten.
Het kan ook zijn dat een artikel niet direct leverbaar is. De artikelen die wel leverbaar zijn worden alvast naar u toegestuurd. Het resterende pakket zal in een later stadium naar u toegezonden worden.

Janice is sustainable

Janie staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Kwaliteit

Wat wij maken draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

Wij hebben een obsessie met details. Alles moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van Janice, maar voel je ook in alles daaromheen.

Met speelsheid, purisme en contrast. Opvallende creaties. Als wij een vrouw in een Janice bewonderen, gaan we er zelf van shinen.

Fun

Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn

Life’s a party, so boogie and let Janice dress you up for it!