fbpx
Duurzaam en sustainable collectie|persoonlijke styling & maat advies*|Gratis verzenden vanaf €100

About

WHO ARE WE?

About Janice

Hi, we are Janice
Wij ontwerpen en produceren fashion statements voor vrouwen die van het leven houden. Voor vrouwen die het allemaal niet te serieus nemen,
die de zon altijd zien stralen en durven te laten zien wie ze echt zijn.
We ontwerpen dames kleding voor vrouwen die zich bewust zijn van hun natuurlijke schoonheid, die meestal geen poespas nodig hebben,
maar soms met dat ene echte keypiece alles een beetje kunnen “up-spicen”.
Wij combineren, verbinden, en smelten samen om te creëren.
We zijn collectors, halen inspiratie uit ideeën, culturen, fashion statements, emoties, experimenten, bewegingen en wrijving.
Wat wij maken verlangt er naar overal gezien te worden…
niet alleen op de catwalk, of in luxe warenhuizen, maar overal…vooràl op straat.
Luxe, rijke, duurzame en eclectische materialen.
Een perfecte pasvorm.
Het gebruik van sprekende kleuren, die samen gaan met contrasten
die je fantasie laten prikkelen.
Wat wij creëren is niet alleen voor degene die houden van aandacht,
maar ook houden van de aandacht die wij geven aan onze details.
Zo maken we van een goeden dag de lèukste,
en zelfs van een slechte dag…een goeie.
Hi, we are Janice…and we love what we do!

JANICE ABOUT VALUES

Quality is time you make yourself
Het draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap.

The devil is in the details
Wij hebben een obsessie met details. Alles moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van Janice, maar voel je ook in alles daaromheen.

Shiny friction
Zonder wrijving geen glans. JANICE verleidt je met spanning.
Met speelsheid, purisme en contrast. Opvallende creaties. Als wij een vrouw in een JANICE bewonderen, gaan we er zelf van shinen.

Authenticity, today
Echte mensen. Echte ambacht. Samengebracht in de wereld van vandaag. Jezelf zijn of jezelf worden. Als wij daar iets aan kunnen bijdragen, worden we daar zelf oprecht gelukkig van.

There’s fun in freedom
Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

Permanent passionate quest
In alles wat we doen blijven we passievol op zoek en gedreven het beste uit ons zelf te halen, de mooiste creaties neer te zetten en nooit compromis te sluiten in alles wat we doen. En slaan we de plank mis, dan leren we hier van en komen we sterker terug. Get Up and Get Going!

kimono-jas-blauw-preston-janice
blazer-dames-nash-janice
denim-broek-boyfriend-jeans-morgan-wit-lee-shirt-janice
denim-jack-dames-blauw-janice-gregory-ibiza
denim-jumpsuit-dames-paars-spijker-janice-ray-ibiza

JANICE ABOUT USP’s

Sustainable
In een wereld van “fast-fashion” die enorm bijdraagt aan vervuiling, dragen wij ons steentje bij voor Mother Earth.  Zo werken we met duurzame materialen waarbij we geen compromis sluiten te werken met alleen de beste en mooiste kwaliteiten. Kiezen we voor groene productie-partners die ook nog eens zeer goede werkomstandigheden hebben voor hun personeel en produceren we het grootste deel van de JANICE collectie in Europa.
Het langdurig samenwerken met deze partners zorgt ook voor constante verbetering. Zo kunnen we de kwaliteit alleen maar blijven waarderen.

Kwaliteit

Wat we ieder seizoen weer terug horen, waar we heel veel complimenten over krijgen, dan is het wel over onze kwaliteiten. Wij maken geen consessies. We gaan alleen voor goud. Alles wat wegmaken moet heerlijk aanvoelen, van superieure kwaliteit zijn en lang meegaan. De zachtste wol, het mooiste leer, de fijnste viscose, het rijkste zijde, heerlijke katoen en prachtige stretch denim.
Ons doel is voor jou het nieuwe favoriete kledingstuk te maken, en daarbij nemen we geen genoegen met minder dan het beste!

Pasvorm
Janice is een Nederlands merk, voor Nederlandse vrouwen en is op Nederlandse, West-Europese vrouwen door gepast. Onze maatvoering is niet “Italiaans-Petit” maar juist voor de Nederlandse en West Europese vrouw. Hierdoor krijgen we juist veel complimenten van onze winkeliers en Janice fans.

Stretch
Om deze pasvorm extra te garanderen hebben bijna al onze kledingstukken stretch.
Zo hebben we sinds dit seizoen ook stretch zijden in onze collectie die heel rijk en zacht aanvoelt. Dit zorg er alleen maar voor dat het pasbereik nog groter is, en meegeeft daar waar nodig. Ook alle stretch voeringen die we in onze jassen, rokken, blazers gebruiken geeft het kleding stuk een extra fijn draagcomfort.

Eigen Prints & Dessins
Wij ontwerpen onze eigen prints. Geen enkele stof is kant en klaar gekocht. Wij zoeken zelf onze ruw doeken uit en laten deze inverven of printen met onze eigen dessins en kleurencombinaties. Hierdoor is niet alleen het kleding stuk uniek, maar kunnen we ook de kwaliteit nog beter controleren en garanderen.

Anti-allergie wol
Een wollen trui of vest is een van de trends die niet in je kast mag ontbreken. In onze zoektocht naar het fijnste wol wat er is, zijn we gaan onderzoeken of er ook wol is dat niet krast of jeukt…en dat is er! Een combinatie van Baby Alpaca en Merino Wol zorgt ervoor dat je wel met een wollen trui kunt rondlopen, zonder je de hele tijd te hoeven krabben.
Een nieuwe kwaliteit is gerecycled cashmere. Hoe dol is het om duurzaamheid tot de max door te trekken. Gerecycled cashmere is enorm zacht en zit heerlijk. Cashmere truien en broeken komen er volgend seizoen aan.

Viscose
Als er iets is wat fijn draagt, dan is het wel viscose. Het natuurlijke materiaal ademt en reguleert temperatuur. Het fijne van viscose is dat je het het hele jaar door kunt dragen. Wij hebben viscose blouses, jurk, rokken en truitjes van. Wij kiezen dan viscose kwaliteiten uit die we laten inverven of bedrukken.

witte-leren-cowboy-laars-lex-janice
rode-laars-cowboy-leer-lex-janice
blauwe-laars-cowboy-leer-lex-janice

Vision & Dreams

Our dream is to become a worldwide household name.

To be a brand that stays true to our values and will make women smile when they leave home dressed in an outfit of Janice.

Broaden our collection with bags, shoes, accessories…but also underwear and beach wear.

Create JANICE fans, who you can spot from a mile away, when she arrives shining fierce in a complete Janice look

And support one or more charities and give back to those who need some extra help. There’s no greater joy than sharing and preparing a surprise gift for someone…It might happen to you, and a few karma points can’t hurt, right?!

bikerjack-leer-zwart-otis-janice

Duurzaamheid

Janice staat voor duurzaamheid en werkt alleen sustainable. Zo werken we niet alleen met duurzame kwalitatieve kwaliteiten, maar zoeken we ook fabrikanten uit die “groen” werken. Ook kiezen we alleen voor de mooiste viscose kwaliteiten, gebruiken we alleen het zachtste wol, het rijkste stretch zijde, temperatuur regulerende cupro, het fijnste leer en katoen.

Kwaliteit

Alles draait om kwaliteit. Dat vind je terug in materialen, afwerking, vakmanschap en originaliteit van onze collectie. Bij ons tref je geen kleding aan, maar fascinatie en adoratie voor de vrouw verbeeld door vakmanschap. Daarom werken we alleen met de mooiste kwaliteiten waarmee je lang plezier zult hebben van een Janice kledingstuk.

Janice heeft een obsessie met details, het moet perfect. Tot in de puntjes.
Die ongekende aandacht voor details zie je niet alleen terug in de creaties van Janice, maar voel je ook in alles daaromheen.

Wij geloven dat in alles wat je doet, plezier voorop moet staan. Het moet voelbaar zijn, ervan afspatten. Het leven is een feestje – en wij zorgen voor de sparkles, fun en versiering.

Wil je meer op de hoogte blijven van onze collectie, krijg dan inspiratie op Pinterest, laat je vermaken op Instagram of Facebook, of blijf van ons bedrijf op de hoogte via LinkedIn

Life’s a party, so boogie and let Janice dress you up for it!

zonnenbril-zwart-royce-janice
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, New Arrivals en acties?

Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Volg ons ook op facebook, instagram en Linkedin.